Vart kan jag hitta fönsterkuvert C5?

fönsterkuvertÄr du på jakt efter billiga fönsterkuvert C5? Du lär hitta dem i de flesta butiker med inriktning på kontorsmaterial och papper, till exempel hos Claes Ohlson. Du kan även beställa massor av fönsterkuvert C5 på nätet.

Fönsterkuvert har funnits sedan förra sekelskiftet. Den som tog patent på idén 1902 var amerikanaren Americus Franklin Callahan. Året innan hade han designat sitt första fönsterkuvert.

Ett fönsterkuvert är ett kuvert med en genomskinlig fönsteruta av plast genom vilken man kan se mottagarens address. De är bra på flera sätt, men kanske mest populära på grund av mallen som underlättar för avsändaren. Standard för fönstret är V2, H2 och H3. Fönsterkuvert är behändiga och mycket funktionella kuvert för företag och privatpersoner. De vanligaste storlekarna är just C4 och C5 (C5 = 162 x 229 mm) . I övrigt kan det vara bra att veta att fönsterkuvert inte ska återvinnas med andra papper i pappersåtervinning, utan istället kastas i brännbart.

Om du behöver fönsterkuvert C5 kan du beställa från internet i större leveranser. Några företag som tar emot beställningar är Profsoffice, Staples.se och Lilon.se samt Kontorsnetto. Jämför priserna för att hitta fönsterkuvert C5 och göra den perfekta affären!